Praktische spiritualiteit voor mensen van deze tijd

InRitual is verhuisd

Adres van de praktijk:

Rembrandtlaan 25
1399 VJ Muiderberg

tel. 0294-237 702

 

Praktijk voor Psycho-Spirituele Geneeswijzen, Theologie en Rituelen

Inritual-routeLindengracht 21, 3633 AS in Vreeland.

Tel. 0294 – 237702.

E-mail:

Met de auto:

Komende vanuit de richting Utrecht of Amsterdam neem je op de A2 afslag 4 Vinkeveen/Hilversum, de N201. Rijd richting Hilversum.

Na 1 km rijd je over de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal heen, na deze brug ga je bij het stoplicht rechtdoor.

Na ongeveer 2 km ligt Vreeland aan je linkerhand (een groene BP benzinepomp op de hoek). Neem nu nog niet de afslag Vreeland naar links, maar rijd nog een halve kilometer rechtdoor, waarbij je de rivier de Vecht over gaat. Na de brug sla je bij het stoplicht links af, daar waar staat 'Van Leer'.

Rijd met de bocht mee naar links het dorp binnen. Aan je linkerhand bevindt zich een boomgaard en op de hoek met de Lindengracht staat een muziekkapelletje. Ga hier links, het tweede huis na het café is nummer 21.

Parkeren kan bij de muziekkapel of op de Lindengracht 100 m verderop, aan het eind van de straat, in het doodlopende gedeelte.

De praktijk is achterin de tuin gevestigd, dus loop s.v.p. links van het huis langs naar de tuinpoort.

Het hek is open, daarna het gebouwtje aan je linkerhand.

Van harte welkom in dit mooie dorp!

Met het openbaar vervoer:

Vanaf Amsterdam CS de trein naar Weesp, ong. 15 minuten. Daar bus 122 naar Vreeland, vertrekt 1 x per uur om 6.51 – 10.51, 11.56 – 17.56 en 18.58 uur. Ong. 25 minuten. Uitstappen bij het eindpunt. Dan is het nog 3 min. lopen naar de Lindengracht: loop 30 meter terug vanaf de halte en neem dan naar links het pad tussen de huizen door richting de Vecht. Daar het ophaalbruggetje over, rechtdoor en aan het eind van de Breedstraat rechtsaf de Lindengracht op. Het 3e huis vanaf de hoek is nr 21. De praktijk is achterin het huis gevestigd, dus loop s.v.p. links van het huis langs naar de tuinpoort.Van harte welkom in dit mooie dorp!

Tussen Utrecht en Amsteram Bijlmer-Arena rijdt o.a. bus 120 van Connexxion. Halte Kerklaan te Loenen. Indien mogelijk aansluiting op de 122 (zie boven) of anders lopen / opgehaald worden. (2,5 km.)

Vanaf Hilversum CS rijdt bus 106 naar Kortenhoef, halte Fort Kijk uit, ong. 20 min. Dan 2 km lopen of opgehaald worden.

Ook een mogelijkheid / aanrader is een fiets huren op een station en langs de Vecht komen fietsen. Bijv. vanaf station Breukelen is het ong. 7 km en een mooi ritje.