Praktische spiritualiteit voor mensen van deze tijd

Jullie hebben elkaar lief en je wilt dat vieren!

Je hebt het voornemen een levensverbintenis te sluiten en je wenst je liefde te bevestigen temidden van hen die jullie dierbaar zijn... Hoe geef je gestalte aan deze bijzondere en vreugdevolle gebeurtenis?

E_huwelijk

Een speciaal op jullie afgestemd ritueel (ceremonie, viering, feest) kan hiervoor een passende oplossing zijn. Zo kun je op unieke wijze vorm geven wat je belangrijk vindt aan de stap die je samen maakt.

Een eigen ritueel maakt een belangrijke keuze in je leven, zoals een huwelijk of partnerschap, tot een onvergetelijk moment, dat je relatie langdurig zal kunnen inspireren. Ook de voorbereiding op een persoonlijk ingevulde ceremonie is een avontuur, dat gezamenlijke verdieping en plezier biedt!

Wat is er mogelijk?

InRitual biedt professionele begeleiding bij het vormgeven en uitvoeren van een op de geliefden en hun gasten gerichte ceremonie.

InRitual laat je daarbij kennis maken met je eigen(tijdse) spiritualiteit en zingeving, om van daaruit gezamenlijk een passend ritueel te laten ontstaan, dat precies datgene uitdrukt wat jullie met je keuze voor elkaar willen uitdragen.

InRitual biedt gedegen inhoudelijke ondersteuning en praktische adviezen, een stijlvolle, ongedwongen uitvoering van een ceremonie en onderscheidend, origineel maatwerk (persoonlijke benadering).

Er worden nieuwe vormen en woorden gecreëerd, terwijl er ook geput kan worden uit bestaande teksten, poëzie, muziek  en uit diverse  spirituele, religieuze  en filosofische  stromingen en inspiratiebronnen.

InRitual wordt geleid door drs Willemijn Jonkers.

a_huwelijk

Zij verenigt kennis en ervaring met gevoel voor het moment, sfeer en persoonlijke wensen. Opgeleid als theologe en werkzaam in haar eigen praktijk voor Psycho - Spirituele Geneeswijzen en Rituelen staat zij voor zowel spirituele als psychologische diepgang in haar aanpak. In haar persoonlijkheid combineert zij betrokkenheid, spontaniteit en een levendige belangstelling.

Zij laat zich in haar leven inspireren door diverse (spirituele) bronnen.

Wil je meer informatie over eigentijdse trouwceremonies of een oriënterend kennismakingsgesprek?  Neem dan contact op met Willemijn Jonkers, (029) 4237702 of mail naar InRitual

Er is tevens informatie beschikbaar over andere rituelen, zoals verwelkoming van een pasgeborene, inwijding van een nieuwe woning, begrafenisritueel, rouw- of afscheidsritueel, overgangsritueel, verjaardag.